Logo
  • Nieuws
  • 12 november 2020

Al meegedaan aan het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021?

Eind 2019 gaf 80% van de facilitair managers aan actief bezig te zijn met innovatieve toepassingen. Maar hoe is dat nu? Kiezen we in deze uitdagende tijd voor bestaande oplossingen of gebruiken we juist steeds vaker innovaties op gebied van facilitair management?

Beeld Al meegedaan aan het Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021?

CSU onderzoekt met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 hoe toonaangevende organisaties vernieuwing toepassen in een wereld die geregeerd wordt door COVID-19 en de bijbehorende maatregelen. In hoeverre zetten bedrijven een volgende stap in duurzaamheid, hospitality en workplace management? En welke impact heeft corona op de introductie en het gebruik van innovatieve toepassingen en concepten?

Het onderzoek vindt voor het derde jaar op een rij plaats en biedt inzicht in de wijze waarop innovaties op gebied van facilitair management een bijdrage leveren aan de uitdagingen van elke organisatie. Bent u benieuwd naar uw positie ten opzichte van uw vakgenoten?

Doe mee aan de benchmark

CSU is met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers de nummer 1 partner in schoonmaak in Nederland binnen de facilitaire dienstverlening. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Deskundig, proactief, gastvrij én innovatief; dat is CSU. Ondernemerschap is dan ook de ‘groene’ motor achter CSU, al ruim een halve eeuw lang. Met innovatieve en duurzame oplossingen realiseren we de doelstellingen van onze klanten, altijd strevend naar verantwoord rendement en continuïteit.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform