Logo
  • Download
  • 30 oktober 2018

Waarom effectief space management essentieel is voor een optimale werkervaring

Binnen het domein van real estate en facility management is space management altijd een belangrijk onderwerp geweest. Elke organisatie heeft immers ruimten nodig voor het uitvoeren van de kernactiviteiten. Om ervoor te zorgen dat uw ruimteportfolio voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dient uw strategie voor space management nauw gekoppeld te zijn aan de bedrijfsstrategie. Alleen dan draagt space management bij aan het grotere plaatje.
Beeld Waarom effectief space management essentieel is voor een optimale werkervaring

Download

Type:
PDF
Grootte:
15 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Space management wordt belangrijker dan ooit tevoren. Effectief space management helpt Facility en Space Managers namelijk niet alleen om hun ruimten op een kostefficiënte manier te gebruiken, maar ook om de best mogelijke werkervaring voor hun medewerkers te creëren. De behoefte om talentvolle medewerkers aan te trekken en te behouden, is hier de aanleiding voor.

Download de gratis whitepaper.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Space Management Maturity Model
Download de gratis whitepaper

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform