Logo
  • Download
  • 24 oktober 2019

Voorspel de toekomst met analytics

'Als je het niet kunt meten, kun je het niet verbeteren' Deze beroemde uitspraak van Peter Drucker is van groot belang voor facility management. Want wat wordt gemeten, krijgt doorgaans de aandacht van het hoger management. De rol van vastgoed- en facility management in een organisatie wordt vaak bepaald door de bedrijfsstrategie.
Beeld Voorspel de toekomst met analytics

Download

Type:
PDF
Grootte:
11 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Welke gegevens over vastgoed- en facility management worden gemeten, geanalyseerd en gerapporteerd, en op welke manier dit gebeurt, is direct gelieerd aan de besluiten van het hoger management.

Wilt u hierover meer weten?

Download de gratis whitepaper.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform