Logo
  • Download
  • 30 oktober 2018

Space Management Maturity Model

Space management wordt steeds pro-actiever en meer data-gestuurd. Mogelijk moet uw huidige space management daarom een transformatie ondergaan om u in staat te stellen op de best mogelijke manier aan de behoeften van uw organisatie te blijven voldoen.
Beeld Space Management Maturity Model

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Om u te helpen ontdekken hoe volwassen uw huidige space management is en hoe dit zich verhoudt tot uw ambities, heeft Planon het Space Management Maturity Model ontwikkeld.

Het Space Management Maturity Model onderscheidt vijf fasen. In welke volwassenheidsfase bevindt uw space management zich? Hoe verhoudt zich dit tot waar u zou willen zijn? Waar liggen de kansen voor verbetering? Vul het spindiagram in om uw huidige niveau en uw ambitie te visualiseren en zo nuttige inzichten te verkrijgen.

Download het model.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform