Logo

FMM.nl is vanaf nu F-Facts.nl

  • Download
  • 11 april 2017

Onderzoeksrapport: Op weg naar Future Proof Facility Management

Waar lag de focus van organisaties de afgelopen tijd op het gebied van facility- en real estate management en waar ligt deze de komende tijd? Welke strategie en activiteiten horen daarbij? En op welk niveau is de hedendaagse facility manager bezig: voornamelijk operationeel of ook tactisch en strategisch? En kijkt hij daarbij alleen naar zijn eigen afdeling of ook naar de organisatie als geheel?
Beeld Onderzoeksrapport: Op weg naar Future Proof Facility Management

Download

Type:
PDF
Grootte:
16 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Om op deze en andere vragen een antwoord te krijgen, onderzochten Planon en FMM de huidige strategieën en activiteiten van 91 organisaties op het gebied van FM en vastgoed en hun plannen voor de nabije toekomst.

In deze whitepaper krijgt u een overzicht en een analyse van de belangrijkste uitkomsten. Dit gebeurt aan de hand van drie thema’s: organisatiestrategie en facilitair beleid, duurzaamheid en de kansen van nieuwe werkplekconcepten.

De whitepaper sluit af met overall conclusies en praktische handvatten waarmee u als facility of real estate manager aan de slag kunt.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant