Logo
  • Download
  • 3 december 2018

Bepaal welk type oplossing past bij uw Facility Management- en vastgoeduitdagingen

Veel organisaties worstelen met het kiezen van de juiste, passende softwareoplossing voor Facility - en Real Estate Management. Kiest u voor een point solution of een geïntegreerde oplossing?
Beeld Bepaal welk type oplossing past bij uw Facility Management- en vastgoeduitdagingen

Download

Type:
PDF
Grootte:
19 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Maar wat zijn nu daadwerkelijk de verschillen tussen een point solution of een geïntegreerde oplossing? En belangrijker, welke specifieke verschillen zijn relevant bij het selecteren van een oplossing die past bij uw behoeften?

Op basis van vier verschillende perspectieven, helpt dit white paper u bij het kiezen van die typologie die past bij uw langetermijndoelstellingen en tegelijkertijd de kans op een mislukte implementatie reduceert.

Download de gratis whitepaper.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform