Logo
  • Download
  • 28 maart 2018

8 veelgestelde vragen over mobiele oplossingen en automatisering om uw onderhoudsbeheer te verbeteren

U bent waarschijnlijk bekend met handmatige methoden voor het omgaan met onderhoudsbeheer: afgedrukte werkorders, Excelbestanden, pen en papier. Maar stelt u zich eens een scenario voor waarin u tien technici in het veld heeft en drie van hen zich ziekmelden. Hoe is dan de verdeling van alle werkorders? Per discipline, vervolgens per regio of functioneel gebied? En wat als u 25 mensen in het veld heeft? Of 100? Of 1000? Wanneer werkorders vervolgens met succes zijn toegewezen, hoe vindt controle en rapportage over de voortgang plaats?
Beeld 8 veelgestelde vragen over mobiele oplossingen en automatisering om uw onderhoudsbeheer te verbeteren

Download

Type:
PDF
Grootte:
6 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Als u deze vragen niet volledig kunt beantwoorden, bent u niet de enige. Veel organisaties maken gebruik van handmatige methoden en hebben routines waar ze gegevens uit meerdere spreadsheets of uit op zichzelf staande softwaresystemen moeten halen. Vaak betekent dit dat personen of afdelingen geen informatie binnen een redelijk tijdsbestek kunnen raadplegen. Meestal merken ze ook dat ze uiteindelijk geen toegang kunnen krijgen tot alle informatie waarnaar ze op zoek zijn. Veel organisaties investeren in technologie om hun onderhoudsactiviteiten te verbeteren. De belangrijkste redenen hiervoor zijn het verlagen van operationele kosten, het verminderen van risico’s, het verbeteren van het bijhouden van gegevens en het verbeteren van de onderhoudsplanning.

In deze FAQ gaan we in op vragen die veel organisaties hebben over het verbeteren van hun onderhoudsactiviteiten. Ook vertellen we hoe Planons Integrated Workplace Management System (IWMS) en mobiele applicaties kunnen ondersteunen bij het bereiken van meer efficiency en succes als het gaat om onderhoudsbeheer.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant