Logo
  • Achtergrond
  • 21 april 2021
  • CSU

Koningin Máxima bracht een werkbezoek aan CSU op het hoofdkantoor in Uden

20 april bracht Koningin Máxima een werkbezoek aan CSU op het hoofdkantoor in Uden. Het bezoek is onderdeel van de Koning Willem I Prijs, die we eind 2020 wonnen. Wat was het een bijzondere dag! Een eer voor ons als bedrijf, maar zeker ook voor al onze medewerkers. Schoonmaak en hygiëne is enorm onder de aandacht gekomen door de coronacrisis en het bezoek van Koningin Máxima is daar een extra bijdrage aan. Haar oprechte betrokkenheid en belangstelling is een mooie blijk van waardering.
Beeld Koningin Máxima bracht een werkbezoek aan CSU op het hoofdkantoor in Uden

Na een gesprek met de Raad van Bestuur kreeg Koning Máxima een rondleiding door het bedrijf waarbij o.a. CSU’s innovatie-initiatieven centraal stonden. Zo demonstreerde schoonmaakmedewerker Laila Lachman de BE Clean app en vertelde collega Elke Wirtz over opleiden met virtual reality. Kos Fourkiotis lichtte toe hoe CSU slimme samenwerking opzoekt zowel in- als extern en Cas van Striep sprak over duurzaamheid initiatieven.

Sociale innovaties kwamen aan bod in persoonlijke verhalen van schoonmaakmedewerkers. Zoals dat van Dora Valerio over het effect van schuldhulpverlening via CSU’s Budgetcoaching. Brigitte Robben – winnaar van ‘Het Beste Idee’ – vertelde over haar ervaring met deze schoonmaakwedstrijd.

Blik met ons mee terug op deze bijzondere dag

Bekijk de compilatievideo voor een (sfeer)impressie van het bezoek.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform