Logo
  • Achtergrond
  • 6 december 2017
  • Planon

Hoe technologie Real Time Personalisation op de werkplek mogelijk maakt

Kantoorculturen zijn aan het veranderen: millennials en babyboomers werken in hetzelfde kantoor, en tegelijkertijd zetten organisaties zich in voor meer culturele diversiteit op de werkplek. Wat is de impact hiervan op de werkplek?
Beeld Hoe technologie Real Time Personalisation op de werkplek mogelijk maakt

Zoals Netflix aanbevelingen kan doen op basis van kijkgedrag in het verleden, zo kunnen facility managers concepten als Real Time Personalisation (RTP) inzetten om hun klanten te leren begrijpen en om met hen te interageren op basis van individuele voorkeuren en individueel gedrag. Wordt dit concept gecombineerd met innovatieve technologie, dan kunt u zorgen voor de best passende werkplekervaring: realtime, gepersonaliseerd en schaalbaar.

Planon organiseert een gratis webinar waarin wordt uitgelegd hoe een concept als Real Time Personalisation (RTP), in combinatie met innovatieve technologie, u kan helpen bij deze organisatorische uitdaging.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform