Logo
  • Achtergrond
  • 25 september 2018
  • Planon

Effectief space management: Wat zijn de belangrijkste elementen?

'In de komende drie jaar acht 85% van de vastgoedbestuurders het maximaliseren van hun ruimtegebruik een zeer belangrijke dan wel belangrijke factor in het vormgeven van hun vastgoedstrategie', aldus het rapport 'Smart Innovators: Space Management' 2018 van Verdantix - een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met een focus op innovatieve technologieën die de bedrijfsvoering optimaliseren.
Beeld Effectief space management: Wat zijn de belangrijkste elementen?

Dit lijkt erp te duiden dat space management nog nooit zo hoog op de bedrijfsagenda heeft gestaan. Maar waarom is dat? En wat is er nodig om uw space management effectiever te maken? Om deze vragen te beantwoorden, organiseert Planon samen met Verdantix een gratis live webinar op 23 oktober om 11.00 uur.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform