Logo
  • Achtergrond
  • 23 oktober 2020
  • -

Benchmark Facilitaire Innovatie: doe mee en ontvang gratis rapport

Eind 2019 gaf 80% van de facilitair managers aan actief bezig te zijn met innovatieve toepassingen. Maar hoe is dat nu? Kiezen we in deze uitdagende tijd voor bestaande oplossingen of gebruiken we juist steeds vaker innovaties op gebied van facilitair management?
Beeld Benchmark Facilitaire Innovatie: doe mee en ontvang gratis rapport

Als facility manager ben je constant op zoek naar de balans tussen het verhogen van hospitality richting klanten, gasten en medewerkers én het managen van de verschillende kostenposten. Door gebruik te maken van slimme innovaties ontstaat er een ‘beste van beide werelden’.

Vorig jaar bleek de  meeste winst te behalen bij de inkoop van circulaire producten of producten met een duurzaamheidskenmerk, het nieuwe rijden en de inzet van sensoren.

Hoe ziet de agenda van 2021 eruit?

In hoeverre zetten bedrijven nu een volgende stap in duurzaamheid, hospitality en workplace management? En welke impact heeft corona op de introductie en het gebruik van innovatieve toepassingen en concepten? CSU onderzoekt met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 hoe toonaangevende organisaties vernieuwing toepassen in een wereld die geregeerd wordt door COVID-19 en de bijbehorende maatregelen.

Waar sta jij?

Dit onderzoek vindt voor het derde jaar op rij plaats.  Het geeft inzicht in de manier waarop innovaties - op gebied van facilitair management - een bijdrage leveren aan de uitdagingen van elke organisatie. Ben jij benieuwd naar jouw positie ten opzichte van vakgenoten? Als deelnemer ontvang je direct na afloop jouw uitkomsten, afgezet tegen de antwoorden van andere deelnemers.

Doe mee aan de benchmark en ontvang een gratis rapport

CSU is met diverse vestigingen en ruim 16.000 medewerkers de nummer 1 partner in schoonmaak in Nederland binnen de facilitaire dienstverlening. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Deskundig, proactief, gastvrij én innovatief; dat is CSU. Ondernemerschap is dan ook de ‘groene’ motor achter CSU, al ruim een halve eeuw lang. Met innovatieve en duurzame oplossingen realiseren we de doelstellingen van onze klanten, altijd strevend naar verantwoord rendement en continuïteit.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform