Logo
  • Nieuws
  • 8 juli 2019
  • Bron: GSA

Wie zijn de beste schoonmaker, leidinggevende én schoonmaakteam?

Kent u een schoonmaaktopper? Schrijf hem of haar of een heel team dan in voor de Golden Service Awards. Naast Schoonmaker van het Jaar worden dit jaar ook prijzen uitgedeeld aan de Leidinggevende van het Jaar en het Schoonmaakteam van het Jaar.

Beeld Wie zijn de beste schoonmaker, leidinggevende én schoonmaakteam?

De jury van stichting GSA is op zoek naar betrokken schoonmakers met hart voor het mooie schoonmaakvak. En naar leidinggevenden die de spil vormen tussen opdrachtgever, hun eigen leidinggevende, gebruikers van het object en hun schoonmaakteam. Bij het schoonmaakteam gaat het vooral om schoonmakers die samen het beste schoonmaakteam van Nederland vormen. In alle drie de gevallen wordt er onder andere beoordeeld op inzet, motivatie, opleiding(en), vaardigheden en kennis(overdracht).

Voor meer informatie én om een schoonmaker, schoonmaakteam of leidinggevende op te geven, ga naar www.goldenserviceawards.nl

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform