Logo
  • Opinie
  • 15 oktober 2015

Wat is úw innovatieve werkplek van de toekomst?

Op donderdag 12 november a.s. organiseert Axxerion een informatieve en interactieve middag voor professionals in facility management. Deze middag vindt plaats in het Arnhemse Gelredome.

Net als voorgaande jaren bieden wij een gevarieerd middagprogramma, waarin volop ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken. We starten met een informele lunch, waarna we de deelnemers op de hoogte stellen van ons Facility Management Informatie Systeem (FMIS). Vervolgens zal Rogier Verbeek, algemeen directeur van Facilicom Facility Solutions, een presentatie geven waarin o.a. 'de innovatieve werkplek van de toekomst' centraal staat.

Voor een ander event werkte Axxerion onlangs samen met Blinq Systems. Directeur Sander Schutte kwam toen aan het woord over ‘de rapportages van morgen’. Vanuit verschillende expertises delen Facilicom, Blinq Systems en Axxerion één visie omtrent ‘de innovatieve werkplek van de toekomst’. Deze drie partijen weten elkaar om deze reden steeds vaker te vinden. Het resultaat: een unieke en effectieve samenwerking en een zeer moderne totaaloplossing. De synergie is onmiskenbaar: Facilicom als klantgerichte aanbieder van een hoogwaardig facilitair totaalconcept, Blinq Systems als producent van slimme, laagdrempelige userinterfaces en Axxerion als ontwikkelaar van een flexibel, state of the art webbased informatiesysteem. Met het oog op innovatieve oplossingen voor facilitair management staan we samen sterk.

De voornaamste drivers voor de ‘innovatieve werkplek van de toekomst’ zijn de evolutie op het vlak van kantoorgebruik en de ontwikkelingen op het gebied van IT. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het kan bij wijze van spreken niet ‘gek’ genoeg. Voor ons aanleiding om altijd buiten de kaders te blijven denken en onze software wendbaar te houden. Voordat zich binnen de markt iets voordoet, moeten wij de oplossing eigenlijk al hebben. En deze ook nog eens op vloeiende wijze opnemen in de workflows van ons FMIS. Een voortdurende uitdaging, waar het team van Axxerion veel voldoening uithaalt. Wij bepalen niet, wij lossen op. Wat is úw innovatieve werkplek van de toekomst? Wij zorgen dat deze op een doeltreffende en prettige manier geautomatiseerd is.

Meer weten over Axxerion’s Facility Middag op 12 november in Arnhemse Gelredome?
Klik hier voor meer informatie en aanmelden (deelname is gratis).

Rogier Verbeek, Sander Schutte en Hans Verschuren zijn samen geïnterviewd over hun gezamenlijke visie op ‘de innovatieve werkplek van de toekomst’, lees hier het artikel!

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform