Logo
  • Nieuws
  • 5 juli 2018
  • Bron: HEYDAY

HEYDAY Facility Management neemt TROTS over

HEYDAY Facility Management, een dochter van de ADG dienstengroep, neemt facilitair dienstverlener TROTS over. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan in de missie om organisaties te helpen met het realiseren van hun strategische doelen via het facilitair bedrijf. De overname is een logische stap in de groeistrategie van HEYDAY en betekent een verdere versteviging van haar positie in de facilitaire markt.

Beeld HEYDAY Facility Management neemt TROTS over

Beide bedrijven kennen veel overeenkomsten en zijn complementair aan elkaar. De toevoeging van de consultancy en detacheringsactiviteiten van TROTS positioneert HEYDAY in de top drie van Nederland op dit gebied. Bovendien betekent de acquisitie een uitbreiding van het klantportfolio. Waar TROTS een stevige positie heeft in de publieke sector, rekent HEYDAY de Top-500 organisaties tot haar kernportfolio. In de portefeuille van TROTS zijn mkb-bedrijven met een kleinere facilitaire bandbreedte goed vertegenwoordigd. Begin dit jaar heeft HEYDAY succesvol de koers ingezet om deze opdrachtgevers ook te bedienen.

Heyday FM is sinds december 2017 de nieuwe naam van AAFM. Heyday staat voor ‘bloei- en groeitijd’. Het bedrijf (200 medewerkers) voert de regie van de facilitaire dienstverlening voor kleinere en grote ondernemingen en is ruim 15 jaar actief in de facilitaire markt. Bob Mols, algemeen directeur van HEYDAY: “TROTS is een bloeiende organisatie die de positie van HEYDAY in de facilitaire wereld versterkt. Nu we onze kennis en expertise delen, niet in de laatste plaats op het gebied van technologische innovatie, gaan we in de volgende versnelling. Wij zien dat de marktvraag is veranderd. Met elkaar kunnen we hier beter op inspelen en verder groeien. Dat is onze topprioriteit in de dynamische facilitaire wereld die steeds verder consolideert.”

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform