Logo
  • Nieuws
  • 11 oktober 2019

Genomineerden Facilitaire Benchmark Awards 2019 bekend

In de categorie ‘Beste Integrale Prestatie’ zijn er drie nominaties, te weten: a.s.r., Gemeente Groningen en HAN University of Applied Sciences. Voor de award ‘Best Verbeterde Prestatie’ zijn er ook drie genomineerden, namelijk: FrieslandCampina, KPMG en Tilburg University.

Beeld Genomineerden Facilitaire Benchmark Awards 2019 bekend

De Facilitaire Benchmark Awards worden uitgereikt als traditionele afsluiting van het benchmarkseizoen en zijn in het leven geroepen om kosteninzicht en prestatieverbetering door benchmarking te bevorderen.

Award ‘Beste Integrale Prestatie’

De award ‘Beste Integrale Prestatie’ wordt toegekend aan de organisatie die zowel een efficient ruimtegebruik laat zien als over de gehele linie een passend kostenniveau bij de geleverde kwaliteit heeft. Vorig jaar ging de prijs in deze categorie naar a.s.r. De verzekeringsmaatschappij is ook dit jaar weer voor de award genomineerd en neemt mogelijk voor het derde jaar op rij de prijs mee naar huis.

Award ‘Best Verbeterde Prestatie’

Voor de categorie ‘Best Verbeterde Prestatie’ kijkt de jury naar de organisatie die zichzelf het meest heeft verbeterd ten opzichte van het voorgaande benchmarkjaar. Ook hier worden ruimtegebruik en de kosten in relatie tot kwaliteit meegewogen. Deze award werd vorig jaar gewonnen door Hogeschool Utrecht. Lees hier meer over de wendbare huisvesting van Hogeschool Utrecht.

Lancering eerste Nederlandse Workplace Index

Tijdens Benchmark XL 2019 wordt ook de eerste Nederlandse Workplace Index gelanceerd. Dit is een overzicht met de belangrijkste kengetallen over de omvang, bezettingsgraad, productiviteit en beleving van de werkplek. Ook de opbouw van de gemiddelde Nederlandse werkomgeving wordt besproken in deze index.

De uitreiking vindt plaats tijdens het middagprogramma van de 8e editie van Benchmark XL op 31 oktober 2019 in het Tobacco Theater te Amsterdam.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform