Logo
  • Nieuws
  • 3 februari 2016

FGB Facility Group overgenomen door Flexim Group

FGB Facility Group maakt sinds 1 januari 2016 onderdeel uit van de internationaal opererende Zwitserse facilitaire dienstverlener Flexim Group. Met de overname worden de facilitaire beheeractiviteiten van FGB geïntegreerd met de integrale facilitaire dienstverlening van Flexim Group en in de Nederlandse markt gaan opereren onder de nieuwe naam FLEXIM Netherlands.

Beeld FGB Facility Group overgenomen door Flexim Group

De overige activiteiten van FGB Facility Group op het gebied van projectmanagement, consultancy, werving & selectie en training & opleidingen worden binnen Nederland onveranderd voortgezet.

De van oorsprong Zwitserse Flexim Group (Lausanne) is er de afgelopen jaren in geslaagd haar activiteiten via haar opdrachtgevers verder uit te breiden naar alle landen van Europa. De activiteiten van Flexim Group zijn daarbij gericht op het verzorgen van integrale facilitaire dienstverlening op het gebied van zowel hard als soft services.

“FGB en Flexim hebben beiden de afgelopen 10 jaar een gedegen groei laten zien met ‘High end’ en internationaal georiënteerde opdrachtgevers," aldus Ron Dillen, directeur van FGB Facility Group. "De combinatie van professionele consultancy en projectmanagement activiteiten en een hoogwaardige servicegerichte organisatie brengt ons de juiste mix in het continue kunnen blijven bieden van hoogwaardige en innovatieve dienstverlening aan onze opdrachtgevers.”

FGB Facility Group is een management- en adviesorganisatie op het gebied van Facility Management, vastgoed en inkoop.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform