Logo
  • Nieuws
  • 8 november 2021
  • CSU

CSU opnieuw nummer 1 in schoonmaak

Service Management publiceert ieder jaar het omzetoverzicht van Nederlandse schoonmaakbedrijven, een belangrijk onderdeel van het marktonderzoek. Daarin wordt de behaalde omzet door schoonmaakbedrijven in het afgelopen jaar inzichtelijk. Die plaatst Service Management in een ranglijst én vergelijken ze met het voorgaande jaar. We zijn trots dat we (gebaseerd op de omzet over 2020) opnieuw koploper zijn!

Beeld CSU opnieuw nummer 1 in schoonmaak

Waardering

Vooruit ga je nooit alleen, maar altijd samen. Ons ondernemerschap en innovatieve, gastvrije en mensgerichte aanpak leidde ook in het bijzondere en bewogen jaar 2020 tot veel vertrouwen bij onze opdrachtgevers. We willen onze collega’s, klanten, leveranciers en partners ontzettend bedanken voor hun vertrouwen, betrokkenheid en inzet. Zonder hen hadden we dit resultaat niet kunnen behalen. 

Verhaal achter de cijfers

Benieuwd naar het verhaal achter de cijfers? John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU: "Het is onze ambitie om onderscheidend te zijn op het thema duurzame inzetbaarheid." Een uitgebreid visie artikel volgt binnenkort. Lees hier alvast de samenvatting van de visie van de top 5.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform