Logo
  • Nieuws
  • 6 mei 2013
  • Ella Beentjes

The College Hotel heeft Het Mooiste Toilet van Nederland

The College Hotel in Amsterdam mag zich een jaar lang de trotse eigenaar noemen van 'Het mooiste toilet van Nederland'. De deskundige jury van 123toilet.nl koos uit meer dan 80 verschillende inzendingen dit toilet als winnaar en vond het toilet met recht ‘een omweg waard.'

Beeld The College Hotel heeft Het Mooiste Toilet van Nederland

'Dit toilet is zeker geen sluitstuk op de begroting van het hotel geweest. Het is een uniek en opvallend ontwerp zonder dat wordt ingebonden aan overzicht of hygiëne. Een waterfontein centraal in het midden van een ruimte komt niet vaak voor, net als hoge deuren,' aldus de jury. Ook was er veel waardering voor het invalide toilet dat volledig in stijl met de andere toiletten was.

Fotogeniek toilet

Hotelmanager Lindy Neefjes laat weten dat de toiletten regelmatig worden gebruikt voor modereportages en presentaties. 'Een van onze vaste hotelgasten is de Britse chef-kok Jamie Oliver. Hij was zo enthousiast over het ontwerp van onze toiletten dat hij deze als basis heeft gebruikt voor zijn nieuwe badkamer.'

Eerdere edities

De verkiezing is voor de derde maal georganiseerd. Eerdere winnaars zijn Villa Ruimzicht uit Doetinchem en Restaurant Fred in Rotterdam won de vorige editie. Toiletten worden steeds vaker gezien als het visitekaartje van een bedrijf. Deze jaarlijkse verkiezing belicht een positieve invalshoek binnen de schoonmaakbranche met aandacht voor toilethygiëne in het bijzonder.

Initiatiefnemer Michael Bartelet van 123toilet.nl overhandigde 'De Gouden Kraan 2013' aan Lindy Neefjes van The College Hotel. Bekijk hier meer foto’s van het winnende toilet

Een klantgerichte facilitaire organisatie

Hoe komt u vanuit facility management tot een klantgerichte organisatie? Wat is de relatie tussen organisatiewaarden, huisvestingsambities en het huisvestings-concept van uw organisatie?

In de syllabus 'Een klantgerichte facilitaire organisatie' kunt u lezen welke zaken bijdragen aan de inrichting van een klantgerichte organisatie.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform