Logo
  • Nieuws
  • 23 maart 2020
  • Bron: Omroep West

Bedrijfsrestaurant Shell kookt maaltijden voor kwetsbare ouderen

Steeds meer bedrijven steunen het initiatief van de Haagse restaurantmanager Ben Lachhab om maaltijden voor ouderen te maken. Het hoofdkantoor van Shell bijvoorbeeld verwerkt al haar voorraad voor het bedrijfsrestaurant tot diepvriesmaaltijden. 

Beeld Bedrijfsrestaurant Shell kookt maaltijden voor kwetsbare ouderen

In het bedrijfsrestaurant is normaal gesproken plek voor duizend man. Nu de meeste werknemers thuiswerken zaten de koelkasten en diepvriezen vol voorraad. Initiatiefnemer Ben Lachlab heeft daar samen met de keukenbrigade diepvriesmaaltijden van gemaakt. Een ontzettend mooi initiatief en op deze manier verspillen we geen eten aldus Michiel van Wolferen, hospitality manager bij Shell.

In de diepvries van het World Forum in Den Haag staan momenteel bijna duizend maaltijden. Lachlab gaat voor de 100.000. Hij heeft nog meer bedrijven nodig die eten of hun gaarkeuken ter beschikking stellen en een vervoerder die de maaltijden rond wil brengen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform