Logo
  • Download
  • 1 juni 2016

Highlights Ultimo - 2016R2

Een vernieuwde user interface, een grote sprong in gebruiksgemak en nieuwe mogelijkheden voor het toepassen van flexibiliteit. Dat kenmerkt de nieuwste versie van de Ultimo software. Functionele en technische vernieuwingen en oog voor werkplezier zorgen voor een optimale beleving. Bent u klaar voor de toekomst?
Beeld Highlights Ultimo - 2016R2

Download

Type:
PDF
Grootte:
2 pagina's
Download

Download de leaflet en lees meer over de nieuwe versie. 

Ultimo Software Solutions bv is een van origine Nederlands bedrijf, dat zich sinds 1988 toelegt op het ontwikkelen, verkopen en ondersteunen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en -processen. Dagelijks wordt er met een team van meer dan 150 personen gewerkt aan de standaard business software voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet & Infra Asset Management. De producten worden door meer dan 1500 organisaties in meerdere landen en in vele uiteenlopende branches gebruikt. Naast de hoofdvestiging in Nederland is de organisatie ook gevestigd in de buurlanden Duitsland en België.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform