Logo
  • Download
  • 19 december 2016

Aeos Locker Management

AEOS Locker Management brengt toegangscontrole naar een hoger niveau, door hetzelfde beveiligingsysteem te gebruiken voor zowel toegangscontrole als het afsluiten van compartimenten. Met AEOS Locker Management kunnen medewerkers hun toegangspas gebruiken om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld lockers, archiefkasten, laptoplockers of postbussen. Hierdoor zijn sleutels overbodig. De toegangsrechten worden beheerd binnen het vertrouwde security management systeem AEOS. U bepaalt welke compartimenten wanneer, waar en door wie gebruikt mogen worden. Lees hierover meer in deze brochure.
Beeld Aeos Locker Management

Download

Type:
PDF
Grootte:
4 pagina's
Download
Aangeboden door:
Nedap
Markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Nedap Security Management is gericht op het ontwikkelen van technologische oplossingen die dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker maken. Daarom ontwerpen we oplossingen die aansluiten bij de wensen van klanten in plaats van standaard systemen te bieden.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! √Čn als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform