Logo
  • Download
  • 23 oktober 2017

10 trends die Real Estate en FM tot 2022 bepalen en veranderen

Technologie en informatiemanagement spelen een steeds grotere rol in Real Estate en Facility Management. Onderzoek van Frost & Sullivan over ‘The future of Facility Management’ en Gartner over ‘The Digital Workplace’ bevestigen het belang van informatietechnologie, maar waarom is dat zo?
Beeld 10 trends die Real Estate en FM tot 2022 bepalen en veranderen

Download

Type:
PDF
Grootte:
10 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Technologie is immers geen doel op zich, maar een middel. Er moeten dus meer onderliggende ontwikkelingen spelen die impact hebben op het vakgebied van de facilitair manager of vastgoedmanager. Welke zijn dat en hoe groot is hun impact?

In deze whitepaper gaan we dieper in op die onderliggende ontwikkelingen en schetsen we hoe het vakgebied zich de komende vijf jaar zal ontwikkelen, zodat de facility en vastgoedmanagers zich daarop kunnen voorbereiden.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform