Logo
  • Achtergrond
  • 20 oktober 2021
  • CSU

De stembus voor de CSU Innovatie Award van 2021 is geopend!

De CSU Innovatie Award, onze zoektocht naar de beste, meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche, gaat snel richting de finale. Vorige week hebben zes zorgvuldig geselecteerde kanshebbers hun innovaties gepitcht voor de negenkoppige vakjury in theater Markant Uden. De jury wijst twee finalisten aan, maar ook jij kiest één van de drie finalisten.
Beeld De stembus voor de CSU Innovatie Award van 2021 is geopend!

Onze vakjury is druk in beraad over de ingezonden innovaties van 2021. Zij zijn ook ontzettend benieuwd naar jouw mening en visie.

Wie heeft in jouw ogen de meest impactvolle innovatie en het beste verhaal? Kortom, welke innovatie mag van jou mee naar de finale op 11 november?

De genomineerden hebben hun pitch voor je opgenomen op video, zodat jij de ideeën voor een schonere, gezondere en duurzame toekomst kunt bekijken én beoordelen.

Via de onderstaande button bekijk je de zes pitch-video’s en stem je op jouw favoriet:

De stembus is op 2 november 2021 gesloten

De CSU Innovatie Award

De CSU Innovatie Award is een succesversneller die impactvolle innovaties direct in de volgende versnelling brengt. CSU daagt je uit om met slimme en duurzame producten of diensten te komen die de leefwereld en werkomgevingen van mensen beter, gezonder en gelukkiger maken.

Het facilitaire werkveld is een grote bedrijfstak en biedt enorme kansen om jouw slimme idee breed toe te passen. Niet eerder kon je met jouw onconventionele oplossing zó snel van betekenis zijn voor de facilitaire branche en de hele maatschappij. Samen bereiken we meer. Samen zijn we scherper, morgen én overmorgen.

Inschrijven CSU Innovatie Award

Heb jij zelf dé oplossing voor uitdagingen van morgen en overmorgen? De inschrijving voor de CSU Award is op dit moment helaas gesloten. Maar wanneer je jouw idee of innovatie toch al met ons wilt delen, doe dat dan gerust! Wie weet inspireren we elkaar tot iets nieuws, of nemen we jouw idee alvast mee voor de CSU Innovatie Award 2022.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform