Logo
  • Nieuws
  • 16 november 2018
  • Bron: VHG

VHG: fotomateriaal gebouwgebonden groen gevraagd

De branchevereniging VHG ontwikkelt een handleiding voor Het Levende Gebouw. Zij roepen het bedrijfsleven op beeldmateriaal in te sturen.

Beeld VHG: fotomateriaal gebouwgebonden groen gevraagd

De handleiding is bedoeld als naslagwerk voor groenprofessionals, maar zeker ook als bron van inspiratie en informatie voor opdrachtgevers bij gemeenten, projectontwikkelaars en architecten. “We willen er een brede doelgroep mee aanspreken, niet alleen met ‘wat is er allemaal mogelijk?’, maar vooral ook met ‘hoe kun je het realiseren, wat zijn de randvoorwaarden?’”, stelt Kim van der Leest – groene conceptontwikkelaar en belevingsdeskundige. “We laten inspirerende voorbeelden zien uit binnen- en buitenland en combineren dat met praktische informatie en gegevens uit wetenschappelijk onderzoek.”

Input uit de praktijk

Voor de handleiding zijn ze nu dus op zoek naar foto’s van gerealiseerde gebouwgebonden groenprojecten. Liefst projecten met innovatieve toepassingen waar de meerwaarde van groen tot uitdrukking komt. Van der Leest: “Hoe meer input vanuit de praktijk, hoe beter het beeld dat we samen geven aan opdrachtgevers over de groene mogelijkheden, de aandachtspunten en het belang van de deskundigheid van de groenprofessional!”

Ga voor meer informatie over handleiding naar de site van VHG

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform