Logo
  • Nieuws
  • 4 mei 2021
  • Bron: EDGE Technologies

EDGE Amsterdam West verwelkomt Signify als nieuwe huurder

Na een jaar covid-19 en een verschuiving naar remote werken was het voor Esther de Koning, Global Head of Real Estate bij de wereldleider in verlichting een uitdaging om de toekomst van het kantoor te voorspellen. Wel was het duidelijk dat flexibiliteit een sleutelrol speelt.

Beeld EDGE Amsterdam West verwelkomt Signify als nieuwe huurder

Signify was al partner van EDGE voor duurzame, slimme oplossingen en sensoren en vestigt zich nu ook in het gebouw in West dat volgens planning op 1 oktober 2021 wordt opgeleverd.

Volgens De Koning was de locatie heel belangrijk; er zijn goede (ov-)verbindingen in de buurt. Maar buiten dat moest het de strategie en waarden van het bedrijf weerspiegelen. Signify is co2-neutraal sinds september 2020 en ontwikkelt producten die slim, duurzaam en gericht op de gezondheid zijn. Een duurzame en gezonde werkomgeving moet volgens haar dan ook de norm zijn en niet de uitzondering.

Delen ruimte en faciliteiten

Ook was flexibiliteit heel belangrijk aangezien terugkeer naar het kantoor er in de komende jaren heel anders uit kan gaan zien. Delen van ruimte en faciliteiten met andere huurders staat daarbij voorop. De Koning: “Het kantoor moet aantrekkelijk zijn en mensen motiveren terug te komen. Het moet een plek zijn waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt samenwerken en energie krijgt van de omgeving en de mensen om je heen.”
.
Lees hier het gehele interview 

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform