Logo
  • Nieuws
  • 11 juni 2013
  • Ella Beentjes

De flexwerk awards: en de winnaars zijn..

Van der Valk Hotels & Restaurants, Youmeet, ZAAMEN en vastgoedmaatschappij NSI zijn de winnaars geworden van de Vastgoedmarkt flexwerk awards 2013. De awards zijn door Frits Spangenberg, voorzitter Raad van Advies Forum Duurzaam Werken, en Frank Derks, oprichter van Deskbookers, uitgereikt in samenwerking met Vastgoedmarkt.

Beeld De flexwerk awards: en de winnaars zijn..

De prijzen zijn gebaseerd op zo’n 5.000 stemmen op springwrQ.com, een onafhankelijke vergelijkingssite in Nederland voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes en kantoren, die begin 2013 werd overgenomen door Deskbookers. Zowel zzp’ers als medewerkers van multinationals brachten hun stem uit.

De publieksprijzen zijn uitgereikt in vier categorieën:

Beste Flexconcept Horeca: Van der Valk Hotels & Restaurants


Van der Valk Hotels en Restaurants wordt geroemd om de uitstekende bereikbaarheid, goede koffie en laagdrempeligheid. Van der Valk Hotels en Restaurants wordt veel gebruikt om te flexwerken en voor zakelijke afspraken. Genomineerden in deze categorie waren onder meer Mercure, Bilderberg, Regardz en Golden Tulip.

Beste vergader- en ontmoetlocatie: Youmeet in Utrecht


Youmeet bevindt zich in het karakteristieke Creative Valley langs de A2. Youmeet heeft vijf vergaderomgevingen die zijn ingericht aan de hand van vijf verschillende gespreksfases: de opstart (Speak), ideeën genereren (Create), oplossingen bedenken (Design), reflecteren (Reflect) en besluiten nemen (Decide). Genomineerden in deze categorie waren onder meer Inspiratiehuis (Arnhem) en Radartoren (Rotterdam).

Beste flexcenter: ZAAMEN in Haarlem


ZAAMEN is opnieuw gekozen tot beste flexcenter van Nederland. Vorig jaar won het ook al de award voor beste flexcenter. ZAAMEN is gevestigd in een inspirerend kantoorpand in het hartje van Haarlem en is bedacht door ondernemer Jeroen van der Toorn. Gastheer van ZAAMEN is TV-kok John Gerdsen. Genomineerd in deze categorie waren onde rmeer Athlon Flex Centre en Spaces.

Meest innovatieve vastgoedconcept: NSI


Het Nieuwe Kantoor (HNK) is het flexibele kantoorconcept van NSI. NSI is een beursgenoteerd vastgoedfonds dat HNK als nieuw concept in de markt heeft gezet om haar leegstaande kantoorpanden tot leven te brengen. HNK is een inspirerende en bruisende kantooromgeving met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de zzp-er als voor multinationals. Genomineerd in deze categorie waren onder meer Spaces, Regus, FlexOffiZ en Seats2Meet.

Flexkantoren


“Vastgoed krijgt steeds meer een eigen gezicht. Dit komt door de flinke opkomst van flexkantoren. Waar flexplekken eerst vooral door freelancers en zzp’ers werden gebruikt, tonen ook steeds meer multinationals interesse in deze nieuwe manier van werken”, aldus Frank Derks, oprichter van Deskbookers. Het eigen kantoor verliest aan populariteit. "Het wordt steeds hipper om vanuit een flexkantoor te werken en organisaties kunnen bovendien flink besparen op huisvestings- en mobiliteitskosten. Alle winnaars van de Vastgoed springwrQ awards zijn op hun eigen manier innovatief in het aanbieden van ontmoet-, vergader- en flexwerkplekken en het is mooi om te zien dat ze daar door het publiek voor worden beloond.”

Huisvestingsmanagement

De kosten voor huisvesting zijn na de personeelslasten vaak de grootste kostenpost voor organisaties. Het is dan ook vanzelfsprekend dat huisvesting een elementaire rol in het dagelijks bestaan van een facility manager. In de syllabus 'Huisvestingsmanagement' vindt u een selectie van belangwekkende artikelen over huisvesting.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform