Logo
  • Nieuws
  • 27 mei 2022
  • Bron: Versnellingshuis

Duurzaam idee: stuur het in voor Duurzame Dinsdag!

Op de eerste dinsdag van september is het Duurzame Dinsdag. Dan neemt het kabinet honderden duurzame ideeën en initiatieven - uit alle hoeken van onze samenleving - in ontvangst. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen. Én op de mogelijkheid om hun idee of initiatief een extra impuls te geven.

Beeld Duurzaam idee: stuur het in voor Duurzame Dinsdag!

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Enorme diversiteit aan ideeën én afzenders

Duurzame Dinsdag biedt alle soorten duurzame ideeën en initiatieven een podium. Van uitgewerkt businessplan tot een briljant duurzaam idee in het eigen huishouden, alles komt samen in de koffer. Ook de afzenders van de ideeën en initiatieven zijn enorm divers. Ze komen onder andere van particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en start-ups. Samen laten ze zien dat duurzaamheid leeft, en geen 'ver-van-mijn-bed-show' is.

Benieuwd welke ideeën er tot nu toe in de koffer zitten? Kijk in de koffer!

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform