Logo
  • Download
  • 23 oktober 2017

Van Label C tot EED (infographic)

Alle organisaties dienen verplicht te besparen op energie. Dat geldt voor iedere eigenaar, huurder, verhuurder of gebruiker van een bestaand gebouw of industriële locatie.
Beeld Van Label C tot EED (infographic)

Download

Download
Aangeboden door:
ENGIE

Alleen kent de weten regelgeving rondom energie-efficiency momenteel zoveel overlap en uitzonderingen waardoor veel organisaties deze als zeer complex en onoverzichtelijk ervaren.

Lees de whitepaper 'Van Label C tot EED'. De whitepaper biedt duidelijkheid in de wirwar van regelingen rondom energiebesparing voor bedrijven.

De wereld van energie verandert. ENGIE is een wereldspeler die voorop loopt en dankzij innovatieve en duurzame energieoplossingen, de energietransitie ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform