Logo
  • Download
  • 13 oktober 2020

Liften: Duurzaam ≠ niet duur

De Covid-19 uitbraak heeft enorm veel in beweging gezet en ook veel stilgezet. En dat dwingt tot nadenken. Herpositioneren. Waar zijn we mee bezig?
Beeld Liften: Duurzaam ≠ niet duur

Download

Type:
PDF
Grootte:
8 pagina's
Download
Aangeboden door:
Liftinsight

In deze whitepaper wil ik vanuit mijn diepere overtuiging een vertaalslag maken naar wat jij en ik kunnen doen om de wereld beter te maken. En natuurlijk begrijp ik dat liften slechts een onderdeel zijn van een compleet gebouw. En dat de bebouwde omgeving slechts een deel is van de wereld waarin wij leven. Anderzijds moet je ergens beginnen. En dan zijn liften een mooi voorbeeld voor andere innovaties. Tegelijk hoort bij een goed doorgevoerd beleid dat je dat congruent doet, dus ook voor liften; waarmee ik wil zeggen dat je linksom (we gaan ergens beginnen) of rechtsom (andere bouwdelen eerst) altijd ook bij liften terecht komt.

Aldrik Bos
Oprichter en CEO van Liftinsight

Wij zijn Liftinsight. De liftboys from Rotterdam. Een eerlijke wereld van liftonderhoud. Dat is wat ons drijft. Big data en AI veranderen de wereld en ook de liftservicesector. Wij hebben slimme sensoren ontwikkeld op basis van IoT. Hiermee meten we verticale bewegingen en liftdeuropeningen. We verzamelen, analyseren en verrijken liftboekgegevens en zetten die om in slimme managementinformatie. Hierdoor ontstaat er transparantie in de markt van liftmaintenance. En kunnen er betere voorspellingen worden gemaakt en beslissingen genomen worden. Dit bespaart tot 50% kosten, resulteert in hogere uptime en heeft een lagere milieubelasting. Welkom in onze wereld. De wereld van Liftinsight.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform