Logo
  • Download
  • 1 oktober 2018

7 tips om direct energie te besparen in uw organisatie

Ook u kunt bijdragen aan een betere wereld. Ontdek welke oplossingen passen bij uw situatie. Denk hierbij aan groene stroom, LED verlichting, zonnepanelen of het opladen van uw elektrische auto.
Beeld 7 tips om direct energie te besparen in uw organisatie

Download

Type:
PDF
Grootte:
11 pagina's
Download
Aangeboden door:
ENGIE

Nieuwe wetgeving duurzaam ondernemen

Is het voor uw organisatie mogelijk om energie- of gasbesparende maatregelen toe te passen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder? Dan bent u wettelijk verplicht om deze maatregelen door te voeren. Daarover is een informatieplicht geïntroduceerd, die al in 2019 ingaat.

Download de gratis whitepaper voor meer informatie.

De wereld van energie verandert. ENGIE is een wereldspeler die voorop loopt en dankzij innovatieve en duurzame energieoplossingen, de energietransitie ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform