Logo
  • Achtergrond
  • 14 februari 2018
  • Iron Mountain

Vijf stappen voor het implementeren van een bewaarschema voor documenten

Een bewaarschema voor documenten dient als een universele gids die aangeeft hoe lang uw organisatie documenten moet bewaren voordat deze moeten worden vernietigd. Een goed ontworpen bewaarschema voor documenten komt tegemoet aan de wettelijke en zakelijk operationele vereisten. Willekeurige beslissingen en een inconsistent documentbeheerbeleid worden uitgebannen.
Beeld Vijf stappen voor het implementeren van een bewaarschema voor documenten

Als u vermoedt dat uw bewaarschema voor documenten toch niet helemaal top is, of als u helemaal geen bewaarschema hebt, zijn er vijf stappen om de situatie het hoofd te bieden.

Klik op de vijf tabjes in dit document om de vijf stappen van een bewaarschema voor documenten te verkennen die uw bedrijf kunnen helpen.

U hoeft het niet alleen te doen

Een van de beste manieren om een efficiënt, gestroomlijnd schema voor het bewaren van documenten te creëren, is het werken met een gekwalificeerde partner. Bij Iron Mountain beschermen, beheren en bewaren we documenten voor meer dan 230.000 klanten wereldwijd, variërend van bedrijven opgenomen in de FTSE 100 tot kleinere specialistische ondernemingen. Laat onze experts hetzelfde voor u doen.

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform