Logo
  • Achtergrond
  • 19 december 2017
  • Iron Mountain

Gratis webinar: Tips om uw document- en archiefbeheer op orde te krijgen

In de meeste organisaties wemelt het van de documenten, zowel fysiek als digitaal. Weet u wie welke documenten gebruikt en in hoeverre die informatie beschikbaar en toegankelijk is? En weet u ook welke documenten vernietigd kunnen – of zelfs moeten – worden? Dit webinar biedt u een stappenplan om (meer) grip te krijgen op uw documentbeheer.
Beeld Gratis webinar: Tips om uw document- en archiefbeheer op orde te krijgen

Tijdens het webinar Gratis webinar: Tips om uw document- en archiefbeheer op orde te krijgen gaat Peter van den Hout (hoofdredacteur F-Facts) in gesprek met Anton Hijlkema, Commercial & Customer Services Director Benelux bij Iron Mountain. U krijgt praktische tips aangereikt om de documenten in uw organisatie op de juiste wijze te indexeren en archiveren.

Tijdens het webinar:

  • leert u welke stappen u moet zetten om het totale volume van uw documenten (zowel in fysieke als digitale vorm) structureel omlaag te krijgen;
  • krijgt u handvatten om de bewaartermijnen van uw documenten up-to-date te houden met behulp van een retentieschema;
  • krijgt u tips om documenten die daarvoor in aanmerking komen veilig te vernietigen;
  • komt een best practice aan de orde waarin dit optimaal is uitgevoerd;
  • leert u welke invloed de aankomende General Data Protection Regulation (GDPR) heeft op uw huidige beleid op het gebied van documentbeheer.

Door het volgen van dit webinar krijgt u inzicht in de processtappen die u moet zetten om tot een eenduidig beleid te komen op het gebied van document- en informatiebeheer.

Het webinar zal plaatsvinden op donderdag 15 februari en start om 10.30 uur. Schrijf u nu in

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform