Logo
  • Persbericht
  • 8 september 2022
  • CSU

Voor de derde keer op rij is CSU Facto's nummer 1 Partner of Choice!

Facto (Platform voor Facility Management en Huisvesting) heeft de onderzoeksresultaten van het leveranciersoverzicht ‘Partner of Choice’ gepubliceerd. Het doel van dit onderzoek is om facilitaire professionals op weg te helpen bij de keuze van een leverancier in verschillende werkgebieden. Onder lezers en bezoekers heeft Facto een enquête gehouden. CSU is trots dat op de vraag ‘Met wie doet u het liefste zaken op het gebied van schoonmaak?’ CSU ook dit jaar als nummer 1 uit de bus komt. Voor de derde keer op rij is CSU door facilitaire beslissers verkozen tot nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening.

Beeld Voor de derde keer op rij is CSU Facto's nummer 1 Partner of Choice!

Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur van CSU: “Contact gaat boven contract." Hiermee maakt Esmée in een interview met Facto duidelijk dat we vanuit CSU vooral samen met de klant optrekken. "Niet tegenover, maar naast de klant. Innoveren is samen experimenteren. Alles met als doel een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor de eindgebruikers en eigen medewerkers".

Lees het interview hier.

Meer over het onderzoek vind je hier.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en leisure, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips