Logo
  • Persbericht
  • 6 mei 2022
  • CSU

Voor de 7e keer is CSU de grootste opleider

Sinds begin van de telling in 2014 zijn we elk jaar (m.u.v. 2020) de grootste opleider voor de basisvakopleiding algemene schoonmaak, volgens cijfers van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). Dank aan alle collega’s die dit weer mogelijk maakten!

Beeld Voor de 7e keer is CSU de grootste opleider

Schoonmaken vraagt vakkennis. Medewerkers die bij CSU in de schoonmaak werken, volgen daarom de basisvakopleiding van de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche). Het is dé opleiding om te werken aan kennis en vaardigheden en een branche-erkend diploma te behalen. Door het behalen van een diploma, hebben medewerkers zichtbaar meer zelfvertrouwen in hun werk en nemen hun carrièrekansen toe. Dit geeft energie en brengt iedereen verder, het individu en het bedrijf, maar ook onze opdrachtgevers. Dat maakt ons trots dat we dit jaar weer kunnen zeggen dat we het schoonmaakbedrijf zijn met het grootste aantal gediplomeerden aan deze opleiding zijn.

Topopleider en Top Employer

Behalve de grootste opleider mag CSU zich ook voor de negende keer op rij ‘Top Employer Nederland’ noemen. De investeringen die CSU doet in opleidingen wegen mee voor het verkrijgen van dit certificaat. Andere beoordelingscriteria zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, talentmanagement, employee benefits, organisatiecultuur en onboarding.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en leisure, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips