Logo
  • Persbericht
  • 8 september 2015
  • CSU
  • Bron: Persbericht

Samenwerking CSU en RET zorgt voor perfecte klantreis

Rotterdams vervoerbedrijf RET en schoonmaakbedrijf CSU sloten recent een overeenkomst voor het schoonmaakonderhoud van 53 metrostations, 10 kantoorgebouwen, 5 remises, bussen, metro’s, trams en 38 personeelswachtkamers. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met twee maal een optiejaar.

Beeld Samenwerking CSU en RET zorgt voor perfecte klantreis

Het Rotterdamse vervoerbedrijf RET en CSU hebben al 25 jaar een goede relatie Uit onderzoek is gebleken dat RET hoog scoort op reizigerstevredenheid: schoon materieel en een veilig gevoel onderweg.

De keuze van RET om deze overeenkomst te sluiten werd in belangrijke mate bepaald door CSU’s kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening en de aandacht voor zijn medewerkers. De komende jaren ligt de focus op resultaatgerichte schoonmaak en inzet van software die speciaal voor de vervoerssector ontwikkeld is. Onder andere het digitaal aan- en afmelden van voertuigen maakt ons werk de komende jaren overzichtelijker, efficiënter en de reis kwalitatief beter. Daarnaast biedt CSU medewerkers de training ‘Gastheerschap/Hospitality’ om hun klantvriendelijke houding en gedrag te stimuleren. Zij leren bij te dragen aan ‘de perfecte reis’: het bieden van extra service aan reizigers op elk station om zo hun reisbeleving te optimaliseren.

Foto:
V.l.n.r. achter: Rob Maliepaard, CSU/ Alfred Beens, RET/  Roland Engels, RET/, Erol Akbulut, RET/, Yuri Lansbergen, CSU/ Frans Linnenbank (RET). Zittend voor : Pedro Peters (RET)/  Suzan Stadhouders-Willemse, CSU.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips