Logo
  • Persbericht
  • 24 maart 2016
  • Planon
  • Bron: Persbericht

Planon genoemd als representatieve leverancier in de Market Guide for Integrated Workplace Management Systems 2016 van Gartner

Planon, wereldwijde leverancier van IWMS-oplossingen (Integrated Workplace Management Solutions), heeft aangekondigd dat het bedrijf in de Market Vendor Guide van Gartner, Inc. is erkend als representatieve leverancier van IWMS.

Beeld  Planon genoemd als representatieve leverancier in de Market Guide for Integrated Workplace Management Systems 2016 van Gartner

"Het feit dat we zijn opgenomen in de Integrated Workplace Management System Market Vendor Guide van Gartner beschouwen wij als een bevestiging dat onze productstrategie voldoet aan de behoeften in een tijd van veranderende marktverwachtingen op het gebied van werkplekoptimalisatie," aldus Pierre Guelen, CEO van de Planon Groep.

Planons Accelerator – een pakket van best practices met kant-en-klare oplossingen en vooraf geconfigureerde processen - biedt een innovatieve aanpak, waarbij de nodige tijd en inspanning voor ontwerp en implementatie worden gereduceerd om sneller marktwaarde te creëren tegen lagere kosten.

Guelen vervolgt: "Met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke software stellen we onze klanten in staat hun processen te stroomlijnen en de kosten te verlagen voor Real Estate en Facility Management."

Planon is goed gepositioneerd op innovatieve gebieden, zoals the Internet of Things (IoT), mobiliteit, cloud, BIM (Building Information Modelling) en het gebruik van sociale netwerken om de dienstverlening aan klanten en de klantervaring te versterken.

Download de Market Vendor Guide hier.

Over de Market Vendor Guide:
Gartner onderschrijft geen van de leveranciers, producten of diensten die in deze onderzoekspublicaties worden beschreven en doet geen aanbevelingen aan gebruikers van technologie om alleen de leveranciers met de hoogste beoordelingen te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner geven de meningen weer van Gartners onderzoeksorganisatie en moeten niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner geeft geen enkele garantie, noch uitdrukkelijk noch impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties over verhandelbaarheid of de geschiktheid voor een bepaald doel. Gartner, Market Guide for Integrated Workplace Management Systems, Rob Schafer, 29 February 2016

Neem voor meer informatie contact op met:
Daphne Tollenaar
daphne.tollenaar@Planonsoftware.com

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips