Logo
  • Persbericht
  • 12 januari 2016
  • CSU
  • Bron: Persbericht

CSU legt bezoekers in de watten op Vakbeurs Facilitair

UDEN, 12 januari 2016 – Tijdens Vakbeurs Facilitair ruimt CSU een prominente plaats in voor hospitality. Het schoonmaakbedrijf belooft bezoekers op standnr. 1E.104 op een opvallende manier in de watten te leggen. Met deze stand speelt CSU in op het toenemende belang van hospitality in facilitaire dienstverlening. Via een quick scan krijgen standbezoekers een indruk van het hospitalityniveau in de eigen omgeving.

Beeld CSU legt bezoekers in de watten op Vakbeurs Facilitair

CSU heeft de laatste jaren sterk ingezet op hospitality in facilitair management. Met effectieve hospitalityconcepten creëren opdrachtgevers van CSU aantoonbaar meer beleving van facilitaire diensten. Op Vakbeurs Facilitair kunnen bezoekers niet alleen een goed beeld krijgen van de actuele stand van zaken, ook stelt CSU een ‘hospitalityscan’ in het vooruitzicht. De ludieke scan laat zien welke kansen er liggen voor bedrijven om gastheerschap en gastgerichtheid te verbeteren.

Technologische innovaties
Ook technologische innovaties gaan steeds meer bijdragen aan een hogere beleving. CSU heeft recent met succes een aantal noviteiten geïntroduceerd bij opdrachtgevers. Zo presenteert CSU op Vakbeurs Facilitair een vernieuwende toepassing om geuren te verspreiden. Onderzoek laat zien dat geur het welbevinden van medewerkers, bezoekers, patiënten of reizigers sterk verhoogt. Zo kan er bijvoorbeeld worden ingespeeld op seizoenen. Daarnaast heeft CSU een app ontwikkeld die de waardering voor cruciale onderdelen van de schoonmaak objectief in beeld brengt. Wie een bezoek brengt aan de stand van CSU op Vakbeurs Facilitair (1E.104) maakt via de prijsvraag kans op een leuke prijs.

Donderdag 14 januari uitreiking BREAAM certificaat aan CSU
Donderdag 14 januari om 13.00 uur ontvangt voorzitter Raad van Bestuur John van Hoof op de beurstand van CSU van drs. ing. Jan Roersen het duurzaamheidcertificaat voor gebouwen BREAAM-NL In-Use. BREEAM-NL is afgeleid van het internationale BREEAM en wordt beheerd en ontwikkeld door de Dutch Green Building Council. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Het In-use certificaat beoordeelt bestaande gebouwen op drie niveaus: Gebouw, Beheer en Gebruik. Na een intensief audittraject kreeg CSU een drie jaar geldige certificering voor Asset 2 sterren, Beheer 3 sterren en Gebruik 2 sterren. CSU ziet de BREAAM certificering voor het hoofdkantoor in Uden als een logisch vervolg op de duurzaamheidsvisie, passend bij onder andere de certificeringen voor ISO 14000 en de CO2 prestatieladder. BREAAM is in Nederland uitgereikt aan een selecte groep bedrijven in Nederland. Meer informatie op www.breaam.nl.

Vakbeurs Facilitair wordt gehouden op woensdag 13 januari (10.00-19.00 uur), donderdag 14 januari (10.00-19.00 uur) en vrijdag 15 januari (10.00-17.00 uur) in de Brabanthallen in Den Bosch.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en leisure, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips