Logo
  • Persbericht
  • 11 maart 2016
  • CSU
  • Bron: persbericht

CSU in finale Corporate Fashion Award

Uden, 11 maart 2016 – De hospitality-kleding van CSU is genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2016 in de categorie Corporate Fashion Wear. De kledinglijn is samen met Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek BV ontworpen. Op 5 april wordt de award voor de negende keer uitgereikt. Genomineerden in diverse  categorieën zijn o.a. Nederlandse Spoorwegen, KPN, ANWB en Gamma Bouwmarkten. De awardshow is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW), de ledengroepering van MODINT.

Beeld CSU in finale Corporate Fashion Award

‘Onze schoonmaakmedewerkers mogen gezien worden’

CSU speelt met Hospitality in op de groeiende vraag naar gastvrije en resultaatgerichte schoonmaak in diverse sectoren. Diane van Dijk, directeur Hospitality & National Accounts bij CSU: ‘Samen met Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek BV zijn we enorm vereerd dat onze kledinglijn genomineerd is voor een award. De lijn laat perfect zien waar we als CSU voor staan. Onze schoonmaakmedewerkers mogen gezien worden. De stijlvolle, professionele uitstraling van de kledinglijn onderstreept dit des te meer. Representativiteit van onze medewerkers is voor ons van groot belang. De draagbaarheid, pasvorm en het comfort van de werkkleding dragen daarnaast bij aan het werkplezier en de trots van onze mensen. Hun mening en ideeën zijn dan ook van groot belang. Tijdens de uitgebreide pilotfase bij diverse opdrachtgevers gaven medewerkers hun input over de verschillende kledingvarianten. Daaruit bleek het gebruik van vocht- en geurabsorberende materialen belangrijk te zijn. Het groene shirt dat deel uitmaakt van de kledinglijn is gemaakt van materiaal dat deze eigenschappen bezit.’

Over CSU

CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015. Meer info op www.csu.nl.

Over Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek BV

Schijvens is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bedrijfskleding ontwerpt, produceert en distribueert. De kracht van Schijvens ligt in het full-service concept. Schijvens heeft meerdere malen de Corporate Fashion Award gewonnen voor haar sprekende designs.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

Producttips

Ook interessant

Alerte gastvrijheid!
Download de gratis whitepaper