Logo

ROHDE & GRAHL | Working well

Human based working: de wensen van jouw mensen

Rohde & Grahl heeft de pijlers van het nieuwe werken samengevoegd in de interieurvisie Working Well. Daarin staan niet de mogelijkheden die een kantoor biedt centraal, maar zijn de mensen die in het bedrijf werken leidend bij de inrichting.  Vanuit deze visie richten we de werkplek in: we achterhalen wie er in het bedrijf werkt, welke behoeften medewerkers hebben en welke talenten bedrijven aan zich willen binden. Van callcenter tot reclamebureau; door het voldoen aan de specifieke werkbehoeften creëren we flexibele werkomgevingen die inspireren, aanzetten tot samenwerking en plaats bieden aan elke (werk)wens binnen een organisatie.

Een waardevolle investering in jouw mensen

Een goed interieur zet mensen in beweging. En een gezonde, inspirerende werkomgeving begint met een ergonomisch adviesplan en passende ergonomische producten. Onze werkomgevingen dragen bij aan een gezond werkklimaat, verminderen van ziekteverzuim, vergroten van werkplezier en verhogen de productiviteit van jouw medewerkers.

Eersteklas duurzame producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ROHDE & GRAHL zorgvuldig omgaan met de wereld om ons heen. We ontwikkelen en produceren producten, die lang meegaan en goed te recyclen zijn. Een duurzaam nieuw bewustzijn, van verlenging van de levensduur tot het sluiten van de cirkel.

 • Achtergrond
  Beeld Human Based Working en de evolutie van kantoren

  Human Based Working en de evolutie van kantoren

 • Achtergrond
  Beeld ‘Het welzijn op kantoor bepaalt jouw imago’

  ‘Het welzijn op kantoor bepaalt jouw imago’

 • Achtergrond
  Beeld Het biofilisch kantoor en de kracht van de natuur

  Het biofilisch kantoor en de kracht van de natuur

 • Achtergrond
  Beeld Werkplek delen laat het hele kantoor werken

  Werkplek delen laat het hele kantoor werken

 • Achtergrond
  Beeld Bewegen op kantoor: tips voor gezonder werken

  Bewegen op kantoor: tips voor gezonder werken

 • Case
  Beeld Anders werken bij Gemeente Breda

  Anders werken bij Gemeente Breda

Beeld Akoestische panelen
Baanbrekend onderzoek heeft ons in staat gesteld een vooruitstrevend, gepatenteerd product te ontwikkelen met unieke akoestische waarden. Rust en privacy worden hierdoor uitstekend gecombineerd met een transparante en goed toegankelijke werkomgeving.
Beeld Play&work sofa
De werkomgeving kan van positieve invloed zijn op de sfeer op de werkvloer en een belangrijke bijdrage leveren aan het opbouwen en onderhouden van sociale (werk)relaties. Een goed ontwerp is daarbij de sleutel tot succes. play&work-sofa’s kunnen gebruikt worden in wacht- en loungeruimtes en ruimtes die bedoeld zijn voor ontspanning en informele gesprekken. Tegelijkertijd zijn de meubels dankzij de hoge, gestoffeerde panelen ook de ideale plek om in alle rust geconcentreerd te werken.
Beeld Xilium bureaustoel
Bij het ontwerpconcept voor de xilium-stoelenlijn hebben we ons laten inspireren door de veranderingen in de huidige manier van werken. We besloten onze benadering aan te passen aan de manier waarop we zitten. Dankzij de vele functionele oplossingen, bepaal je met de xilium-serie zélf hoe je zit. De bureaustoel xilium is een ontwerp van Martin Ballendat. Hij studeerde Industrial Design aan de Folkwangschule, Essen. Sinds 1995 heeft hij twee designstudio's. Hij ontwierp eerder voor ROHDE & GRAHL de bureaustoel xenium.