Logo

ROHDE & GRAHL | Working well

Human based working: de wensen van jouw mensen

Rohde & Grahl heeft de pijlers van het nieuwe werken samengevoegd in de interieurvisie Working Well. Daarin staan niet de mogelijkheden die een kantoor biedt centraal, maar zijn de mensen die in het bedrijf werken leidend bij de inrichting.  Vanuit deze visie richten we de werkplek in: we achterhalen wie er in het bedrijf werkt, welke behoeften medewerkers hebben en welke talenten bedrijven aan zich willen binden. Van callcenter tot reclamebureau; door het voldoen aan de specifieke werkbehoeften creëren we flexibele werkomgevingen die inspireren, aanzetten tot samenwerking en plaats bieden aan elke (werk)wens binnen een organisatie.

Een waardevolle investering in jouw mensen

Een goed interieur zet mensen in beweging. En een gezonde, inspirerende werkomgeving begint met een ergonomisch adviesplan en passende ergonomische producten. Onze werkomgevingen dragen bij aan een gezond werkklimaat, verminderen van ziekteverzuim, vergroten van werkplezier en verhogen de productiviteit van jouw medewerkers.

Eersteklas duurzame producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ROHDE & GRAHL zorgvuldig omgaan met de wereld om ons heen. We ontwikkelen en produceren producten, die lang meegaan en goed te recyclen zijn. Een duurzaam nieuw bewustzijn, van verlenging van de levensduur tot het sluiten van de cirkel.

  • Achtergrond
    Beeld Bewegen op kantoor: tips voor gezonder werken

    Bewegen op kantoor: tips voor gezonder werken

  • Case
    Beeld Anders werken bij Gemeente Breda

    Anders werken bij Gemeente Breda

Beeld Akoestische panelen
Baanbrekend onderzoek heeft ons in staat gesteld een vooruitstrevend, gepatenteerd product te ontwikkelen met unieke akoestische waarden. Rust en privacy worden hierdoor uitstekend gecombineerd met een transparante en goed toegankelijke werkomgeving.