Logo

Liftinsight | Reinventing lift performance

Wij zijn Liftinsight. De liftboys from Rotterdam.

Een eerlijke wereld van liftonderhoud. Dat is wat ons drijft. Big data en AI veranderen de wereld en ook de liftservicesector. Wij hebben slimme sensoren ontwikkeld op basis van IoT. Hiermee meten we verticale bewegingen en liftdeuropeningen. We verzamelen, analyseren en verrijken liftboekgegevens en zetten die om in slimme managementinformatie. Hierdoor ontstaat er transparantie in de markt van liftmaintenance. En kunnen er betere voorspellingen worden gemaakt en beslissingen genomen worden.  Dit bespaart tot 50% kosten, resulteert in hogere uptime en heeft een lagere milieubelasting. Welkom in onze wereld. De wereld van Liftinsight.

Sensoren
Onze universele sensoren passen op iedere lift, ongeacht type, leeftijd of merk. Ze passen op alle liften van alle merken, zoals Thyssenkrupp, Schindler en Kone. De sensoren helpen uw onderhoudsproces te optimaliseren door de liftbeweging te meten en te analyseren.

Liftboxs®
Liftboxs® is een set van lease- of koopsensoren die het gebruik van iedere lift afzonderlijk meet. Met deze slimme IoT-oplossing van Liftinsight kan je de ritten in realtime en factbased meten, zo ontstaat er een nieuw ecosysteem van al je liften. En wordt big data gegenereerd over het hele liftsysteem. De Liftboxs®-door is een aanvulling op Liftboxs®. Deze compacte module is batterijgevoed en heeft een bluetooth modem, waarmee de data verzonden kan worden. Deze sensor wordt in de kooideur (snelle deurvleugel) geklikt, op een plaats waar deze onzichtbaar is voor de liftgebruiker. Zo meten we de deurbewegingen.

Digitaliseren
De voordelen van werken met big data, AI en IoT-oplossingen in liftonderhoud zijn groot en aantrekkelijk. Voor zowel de vastgoedeigenaren, de liftservice bedrijven, de facility managers en natuurlijk de gebruikers. Door exact te weten wanneer een lift maintenance vereist, wordt kostbare tijd bespaard. De gecreëerde tijdswinst vertaalt zich in een beter rendement óf een sterkere concurrentiepositie. In hogere uptime en een lagere milieubelasting.

Liftmanager®
Liftmanager® is een applicatie die data omzet in managementinformatie en diverse managementfuncties bezit. Zoals pushberichten die aangeven of een lift stoort of wanneer de lift gekeurd of onderhouden moet worden. De applicatie helpt een manager proactief handelen en geeft in realtime aan dat er een probleem kan ontstaan. Het biedt één centrale plek voor een compleet dossier van alle liften. Wat ook bijzonder is aan de oplossing van Liftinsight, is dat alle data beschikbaar blijft voor alle partijen, ook na overstap naar een ander liftonderhoudsbedrijf.

Plug & Play
We dagen de status-quo uit met onze IoT-oplossingen in de wereld van liftonderhoud.
Onze innovatieve oplossingen en softwaretoepassingen maken liften en klanten slimmer.
En veranderen de manier waarop we denken en doen. Onze werkwijze is simpel. Je kan de IoT-sensoren makkelijk plaatsen. In minder dan 3 minuten en zonder gereedschap. Ze zijn onafhankelijk van het besturingssysteem en daarmee geen gevaar voor productaansprakelijkheid en garantie. Plug & play! Makkelijk te installeren. Makkelijk te gebruiken. Zo wordt alles efficiënter en effectiever. Transparanter. Leuker. Goedkoper. Milieuvriendelijker.

Met deze innovatie oplossing geeft Liftinsight je blijvend bouwstenen in handen voor een gezonde en toekomstbestendige bedrijfsvoering, ook bij overstap naar een ander liftonderhoudsbedrijf of keuringsinstelling.

 • Achtergrond
  Beeld Hoe kritisch kijk jij eigenlijk naar het liftonderhoudscontract?

  Hoe kritisch kijk jij eigenlijk naar het liftonderhoudscontract?

 • Achtergrond
  Beeld Liftonderhoud: 5 redenen om over te stappen

  Liftonderhoud: 5 redenen om over te stappen

 • Achtergrond
  Beeld Big data liften en eigendom, hoe zit dat nou precies?

  Big data liften en eigendom, hoe zit dat nou precies?

 • Achtergrond
  Beeld Voorkom verspilling, kies voor een intelligente lift sensor

  Voorkom verspilling, kies voor een intelligente lift sensor

 • Video
  Beeld Liftinsight - Facility manager

  Liftinsight - Facility manager