Logo

idverde | Meer waarde door groen

idverde is een gevestigde naam in de groensector. Als landelijke partij heeft idverde jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten, van daktuinen tot grote terreininrichtingswerken. We beschikken over hoogwaardige kennis en creativiteit, en werken met ervaren vakmensen die passie hebben voor hun vak. Samen met ons moderne machinepark voor specialistisch werk is het resultaat een geïntegreerde dienstverlening, van ontwerp en aanleg tot en met beheer en onderhoud.

idverde maakt onderdeel uit van de idverde Groep, Europees marktleider in de groene sector die actief is in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland.

Belangrijk in onze organisatie is het netwerk van lokale vestigingen, zodat er altijd een aanspreekpunt in de buurt is. Idverde is in Nederland opgebouwd uit drie organisaties: idverde Advies, idverde Realisatie en idverde Bomendienst. Specialisten die elkaar perfect aanvullen.

Groener werken

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. In een inspirerende, duurzame en gezonde omgeving voelen we ons lekker, functioneren en presteren we beter. Een natuurlijke, duurzame uitstraling versterkt het imago van de organisatie en vergroot de vastgoedwaarde van het bedrijfsgebouw. Kortom, de plek waar mensen werken wint aan waarde met groen. Wij noemen dat RICH, een rijke (economisch en natuurlijk duurzame) werkomgeving.

idverde combineert functionaliteit, gastvrijheid en duurzaamheid in ontwerp en beheer van uw buitenruimte. idverde adviseert, onderzoekt en realiseert groenoplossingen voor uw onderneming. Groenoplossingen die o.a. besparingen realiseren op het gebied van ziekteverzuim, bedrijfsproces efficiëntie, werknemersproductiviteit & tevredenheid en energievraag. Door een dosis creativiteit, innovatie en slimme technieken een rijke en duurzame werkomgeving creëren voor mens, dier en klimaat. Dat maakt ons doel rijk, oftewel RICH.

Impact op natuur en milieu  & MVO-beleid

Waar mensen werken, hebben ze invloed op de natuur en het milieu. Steeds meer werkgevers maken bewuste keuzes, om de impact te beperken of om deze zelfs ten goede te keren. Een groene buitenruimte verbeteren het klimaat en dragen bij aan de waterberging, een schonere lucht en aan de biodiversiteit in de omgeving. Groener werken past daarom ook goed in een MVO-beleid. 

Benieuwd hoe groen bij uw kantoor of bedrijf bij kan dragen aan een vitale, natuurlijke en economische werkomgeving? Wilt u meer informatie over onze groenconcepten die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Wij komen graag met u in contact om gezamenlijk uw kansen en besparingen in beeld te brengen.

Projecten en referenties

idverde is werkzaam voor opdrachtgevers uit diverse branches. Een aantal projecten waar wij trots op zijn vindt u op www.idverde.nl/projecten

 • Case
  Beeld BMN Bouwmaterialen neemt grote stappen in efficiëntie onderhoud buitenruimtes

  BMN Bouwmaterialen neemt grote stappen in efficiëntie onderhoud buitenruimtes

 • Case
  Beeld idverde verzorgt terreinonderhoud Chubb Fire and Security

  idverde verzorgt terreinonderhoud Chubb Fire and Security

 • Case
  Beeld Herinrichting Bastion - Cromwell property group

  Herinrichting Bastion - Cromwell property group

 • Download
  Beeld Groener werken: inspirerend en gezond

  Groener werken: inspirerend en gezond