
Functie:Managing partner / Senior consultant
Organisatie:FCSI
Foodservice professional met jaren (inter)nationale ervaring en expertise op gebied van hotellerie en zorg. Conceptueel en analyserend vermogen en niet bang om ‘out of the box’ oplossingen te onderzoeken.
Vanuit strategische kaders, gastvrijheid voor de organisatie herkenbaar vertalen naar beleid, vormgeving, inrichting en (management)sturing in de praktijk. Een concept op papier bewijst zich in de praktijk! Niels is professional member van Foodservice Consultants Society International (FCSI)
Bijdragen
Opinie

Enige tijd geleden was ik aanwezig bij het Facilitair Congres op de Horecava. Dagvoorzitter Rens de Jong (bekend van BNR nieuwsradio) opende het congres en wist al snel (on)bedoeld roering in de zaal te brengen door te suggereren dat er een ontwikkeling gaande is waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen steeds vaker zoeken naar mogelijkheden om de warme maaltijdvoorziening te organiseren op basis van vers koken van regionale producten in plaats van convenience inkopen. De aanwezigen in de zaal werden onder meer gevraagd om na te denken over de belangrijkste belemmeringen van deze keuze.