
Functie:Directeur
Organisatie:HTC Advies
Expert: Gastvrijheid & Beleving, organisatie en inrichting van facilitaire dienstverlening
Bijdragen
Opinie

Kantoorconcepten en traditionele kantoorruimte gaan steeds vaker hand in hand met vernieuwende inpandige horecaconcepten. Door de komst van third places verandert zelfs de bakker op de hoek in een werkplek. Een trend die altijd overal werken faciliteert. Horeca in kantoren dient hierdoor meer dan ooit onderscheidend, verrassend en vernieuwend te zijn om als uithangbord en imagoversterker van het gebouw te fungeren.
Opinie

We spreken vaak over de waarde van hospitality. Maar wat kost het eigenlijk? Om dit vraagstuk te behappen, richten we ons op de factoren die van invloed zijn op hospitality in de schoonmaakbranche.
Opinie

Er is veel onderzoek gedaan naar gedrag van mensen in een omgeving van overvloedige keuzes. Resultaten wijzen erop dat hoe meer er te kiezen valt, hoe ongelukkiger mensen worden en hoe minder tevreden ze zijn met hun keuzes.
Opinie

Hoe zit het nou eigenlijk, geven we minder uit aan eten en drinken of misschien toch meer? Maken we bewust of onbewust keuzes waar, wanneer en waaraan we ons geld besteden? Welke factoren zijn hierop van invloed als we buiten de deur vertoeven? Boeiende vragen! Over vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel kennen we al de effecten maar hoe zit het met ambiance en omgeving? Een verslag van persoonlijke en zakelijke ervaringen alsmede de uitkomsten van een boeiend onderzoek.