Logo
  • Video
  • 2 juni 2020

Video: Tips en adviezen crisismanagement voor facility in tijden van corona

 Hoe blijf je in verbinding met je eigen team? Welke impact heeft de crisis op bestaande contracten rondom onderhoud, catering, beveiliging en schoonmaak? In deze gratis webinaropname geeft Jordie van Berkel u effectieve tips en adviezen om de facilitaire operatie in tijden van crisis succesvol te blijven aansturen.

De nieuwe situatie heeft enorme impact op de wijze waarop facility medewerkers binnen de organisatie ondersteunt. Wat is jouw rol binnen crisisteams? Daarnaast heeft corona vergaande impact op onderhoud, catering, beveiliging en schoonmaak binnen panden. Welke maatregelen op korte en lange termijn zijn noodzakelijk? Hoe ga je om met leveranciers en contracten? En wat betekent corona voor (lopende of te starten) aanbestedingen?

In deze webinaropname geeft Jordie van Berkel u tips en adviezen - die u direct kunt toepassen in uw organisatie - over crisismanagement voor facility in tijden van corona. Aan de orde komt onder meer:

  • Rol van facility in crisisteams
  • Effectief faciliteren van thuiswerken
  • Verbinding houden met medewerkers én je eigen team
  • Impact van corona op onderhoud, catering, beveiliging, schoonmaak
  • Omgang met leveranciers

Meer informatie

F-Academy organiseert al vele jaren opleiding- en trainingsprogramma’s voor facility professionals. De facilitaire seminars, masterclasses, leergangen en events ondersteunen de professionals bij het optimaal uitvoeren van hun dagelijks werk binnen de facilitaire organisatie. De programma’s besteden o.a. aandacht aan kennisoverdracht omtrent actuele trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en actuele wet- en regelgeving. Ook wordt gewerkt aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden van de deelnemers. Onze programma's zijn gericht op het werkveld van het facilitair bedrijf en gaan in op thema's als gastvrijheid/hospitality, servicedesk, regievoering, NEN en strategisch facility management.

Producttips