Logo

VFM verbetert incidentmanagement proces bij HTM

  • VFM Facility Experts
  • Facilitaire organisatie
Bij HTM in Den Haag zijn er vele ontwikkelingen gaande. Naast de komst van een prachtige nieuwe tram is HTM op veel vlakken aan het professionaliseren. In opdracht van HTM werkt VFM aan een verbeterd Incidentmanagement proces.
Beeld VFM verbetert incidentmanagement proces bij HTM

Het primaire proces van HTM, het Incidentmanagement is heel belangrijk maar ook ingewikkeld. Onder invloed van het belang van de exploitatie en de veiligheid van alle betrokkenen, is een goed lopend proces bij incidenten van vitaal belang. De directe reactie en het verhelpen van een incident is hierbij prioriteit nummer 1. Immers, de tram moet weer rijden, er zijn velen afhankelijk van de tram.

Aan de achterkant van dit proces heeft VFM ervoor gezorgd dat de juiste informatie op de juiste plek ontsloten wordt. De systemen worden gevuld met de juiste inhoud, opgesteld vanuit de Asset owners. Dit gaat weer zorgen voor de juiste managementinformatie. Binnen de Assetmanagement structuur van HTM is het beheren van de assets alleen mogelijk door ook goede stuur informatie uit het incidentmanagement proces te halen.

Het stroomlijnen van het proces zelf in de frontoffice en backoffice is doorlopen voor verschillende oplosgroepen binnen HTM. Onze adviseurs hebben daarbij de neuzen dezelfde kant op gekregen, van Infrastructuur tot Facilitair beheer, van Klantreacties naar Railvoertuigen, waar nu aan gewerkt wordt. Zo wordt een uniforme werkwijze gecreëerd waarbij er wederzijds begrip en een goede samenwerking bestaat tussen de assetdomeinen en de dienst Regie, waar het meldpunt fysiek georganiseerd is.

HTM is een bedrijf met 150 jaar historie. Het is een bijzondere plek om je werk te mogen doen. Om vanuit VFM Facility Experts te mogen helpen aan het verbeteren van de Facilitaire organisatie en samenwerking, om het primaire proces heen, is erg leerzaam en boeiend. Er zijn veel belangen en die hebben we goed op elkaar afgestemd. HTM vooruit helpen en klaar maken voor de volgende 150 jaar, dat is een mooi doel!

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform