Logo

Beelen recyclet bedrijfsafval restaurant

  • Duurzaamheid & energiemanagement
Restaurant De Peppers is een nieuwe onderneming in het hartje van Naaldwijk. Peppers is een mediterraans restaurant, gevestigd in een monumentaal pand in Naaldwijk. Ze serveren er heerlijke tapas en mediterraanse gerechten. Bij De Peppers staat MVO hoog op de agenda. Of het nu gaat om LED verlichting of het recyclen van het bedrijfsafval.
Beeld Beelen recyclet bedrijfsafval restaurant

“Wij hebben er in het begin al voor gekozen om milieuvriendelijk te werk te gaan. Ook als het gaat om het afval natuurlijk. Wij hebben eerst goed gekeken welke afvalverwerker goed bij ons past. Na een aantal gesprekken kwam Beelen het beste uit de bus, vertelt Braihim Mohcin, eigenaar van restaurant De Peppers.

Het restaurant heeft met meerdere partijen om tafel gezeten voor het afvalmanagement. Met Beelen was de beste klik en de kennis en ervaring op het gebied van MVO was het grootst. “De Accountmanager van Beelen, Mohamed Ben Aissa, heeft ons zelfs tips gegeven hoe we nog bewuster om kunnen gaan met het milieu.”

Op alle vlakken is het restaurant erop vooruit gegaan. Wij zijn zelfs geld gaan besparen op ons afval en het afval wordt voor bijna 100% gerecycled. Twee vliegen in 1 klap. Dat is iets waar wij erg trots op zijn.

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform